Każdy posiłek to podróż w krainę smaku. Przekonaj się, smakując serwowane przez nas potrawy rodem z Etiopii, Tanzanii, Kenii i krajów arabskich.
Daj się porwać bogactwu smaków, aromatów i barw, których nie znajdziesz nigdzie indziej. Kuchnia etiopska czy kenijska nie jest jedynie zbiorem przepysznych potraw charakterystycznych dla danego kraju. To najprawdziwszy dotyk Afryki, jej kultury, historii i tradycji. Odkryj inspiracje do poszukiwań i podróży, skosztuj egzotycznych smaków, otwórz się na nowe doznania. Zaprasza Daria Żebrowska
TERMIN | 1-7 sierpnia, 11:00-18:00
MIEJSCE | Mięćmierz, przy studni
Projekt jest wydarzeniem towarzyszącym BNP Paribas Dwa Brzegi. Za jego organizację i bezpieczeństwo, w tym dotyczące przestrzegania procedur związanych z epidemią COVID-19, odpowiada bezpośrednio organizator projektu.
ZNAJDŹ NAS